Gość niebieski Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Witam myśle nad kupnem 350Z, chcialbym wiedziec jak sie sprawuje 350Z w jezdzie na codzień ? Plusy i minusy ? Czy lepiej cos innego mocnego na codzien kupic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Baku Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 350z w codziennej jeździe sprawuje się bardzo dobrze, jak normalny samochód . Jedyny minus a zarazem zaleta to brak tylnej kanapy. Minusem jest wtedy kiedy naprawdę chcesz zabrać więcej osób a plusem, wtedy kiedy ktoś nie chciany chcę żeby go podwieźć . Meijsca w bagażniku spokojnie wystarczy na zakupy . Ja sprzedaję swojego tylko dlatego, że mam okazję kupić coś fajniejszego w świetnej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niebieski Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 a co takiego masz na oku ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Baku Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 idę w zupełnie inną stronę - BMW 745 E65 o ile ta okazja wypali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 W dniu 16.06.2009 o 13:43, niebieski napisał: Witam myśle nad kupnem 350Z, chcialbym wiedziec jak sie sprawuje 350Z w jezdzie na codzień ? Plusy i minusy ? Czy lepiej cos innego mocnego na codzien kupic ? masz dzieci ? będą krzyczeć tata zwolnij a poza tym nie przewieziesz więcej niż jednego dziecka. Żonę z dziećmi też trzeba wozić na raty ja jeżdżę codziennie i mi wszystko gra i jestem zadowolony. Jestem tylko bardzo niezadowolony kiedy jest korek, ponieważ w tym samochodzie nie da się dozować paliwa przy małych prędkościach. Jest albo zero albo od razu rwie (na jedynce i dwójce). Jazda na półsprzęgle kończy się bólem nogi i smrodem palonej tarczy sprzęgła. trzeba opracować sobie własną technikę jazdy w korkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.