Gość pelee Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Koledzy mam problem, moze juz bylo gdzies ale nie moge doczytac. A wiec przy ruszaniu przy skreconych kolach czuc jakby blokade i nie mozna ruszyc z miejsca po wyprostowaniu steru jest lepiej ale niezbyt oszalamiajaco. Dodam ze w skrzyni olej wymienilem i wlalem 5 litrów, moze to wina oleju w mostach tez go wymienie tylko prosze o jakies wytyczne co do ilosci i gestosci. pozdrawiam i prosze o pomoc bo w serwisie to mnie skasuja ogromnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpirat Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 pewnie masz zapięte 4 koła, przekręć gałkę w pozycję 2WD i powinna ruszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pelee Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 hehehe pewnie tak bo dzwonilem do serwisu i to samo powiedzieli, ale jak to 4X4 jest jak nim nie mozna pojezdzic? Mam Jeepa Grand Cheeroke 4,7 i tam takich dziwactw nie ma. Sprawdze to przelozenia jak dojade do domu . dzieki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szczureczek Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 pewnie masz zapięte 4 koła, przekręć gałkę w pozycję 2WD i powinna ruszyć. też to pomyślałem, ale mówie nie odzywam się, bom mogę palnąć głupotę... jeździć można, ale nie kręcić w miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 hehehe pewnie tak bo dzwonilem do serwisu i to samo powiedzieli, ale jak to 4X4 jest jak nim nie mozna pojezdzic? Mam Jeepa Grand Cheeroke 4,7 i tam takich dziwactw nie ma. Sprawdze to przelozenia jak dojade do domu . dzieki wielkie cherokee ma miedzyosiowy mechanizm różnicowy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Navarką można sobie pojeździć 4x4 niestety tylko na śniegu, lodzie, błocie i piachu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.