Pilot9314 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Ludzie pomocy moja primka przebieg 199 000 km rozrząd mi sie poszedł ****w drobny mak i teraz sprawa tego typu czy wymieniac rozrzad ze wszystkim mechanik powiedział 6000zł czy wkłądać drugi silnik bedzie koszta ok 10 na bank ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zależy jakie części (producent). Silnik podejrzewam że spokojnie kupisz za ok 5000. Kupisz kiepski zamiennik rozrządu to po roku do wymiany (miałem taki przypadek) chyba że aso ale wtedy kosztuje ok 3000 kompletny rozrząd tagże napawa wyniesie cię napewno więcej niż 6 - tysi ja bym na twoim miejscu kupił drugi - zpawdz po ile na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawert Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 na alledrogo są nawet za 4500 np.: http://www.allegro.pl/item663955561_nissan...an_idealny.html kwestia jaki przebieg (w ten stan idealny na allegro to bym nie wierzył) http://www.allegro.pl/search.php?string=si...;personal_rec=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Są osoby które jak sprzedają silnik to dają 3 miesiące gwarancji pod warunkiem że oni wkładają silnik do samochodu w innym przypadku dają tylko na rozruch może warto podzwonić i popytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot9314 Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Gdyby ktoś miał podobne objawy w swojej primerce to piszę teraz bo w zasadzie dopiero wrócilem na forum okazało się że to nie rozrząd a pompa vacuum wraz z napędem poleciała stąd podobne odgłosy z okolic bloku silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.