Gość dmx Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Witam Kupiłem używaną Almrę w Dieslu z silniczkiem 2,2 Di 16V z roku 2002, i chciałbym wymienić filterki. Z tym że nie wiem co mam kupić. A raczej co kupić jest warto ???? w serwisie podali mi takie numery oryginalnych części : Filtr oleju = 15208-AD20A Filtr Paliwa ( wersja chyba z czujnikiem) = 16403-59E00 Filtr powietrza = 16546-3J400 Filtr kabinowy = 27891-BM400 Olej = 10W40 Ponieważ na Allegro jest tych filtrów od metra i ćiut ćiut:-) pytanie które jest warto wsiąść ( bo oryginalnych nie znalazłem) a zamienniki wiadomo bywają różnej jakości Są Knehty, Mann-y, Nippony, Fimma...VIC, JC Auto i jeszcze chyba kilka innych. No i ceny są bardzo różne... :-) W związku z powyższym poradźcie co kupić, a czego lepiej nie wsadzać do silnika :-) Z góry dzięki za pomoc. DMX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.