Gość J23 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Nie wiem co jest grane mój centralny wariuje w zalez nośći od temperatury,raz gdy jest zimno to wcale nie chce otwożyć,gdy znów ciepło to zależy jak mu się chce raz otwiera a raz nie. Dziś otworzyl i podzczas jazdy zamykał i otwierał tak kilka razy potem się uspokoił, normalnie jakieś czary :583: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo88 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 moze wsowki ci zasniedzialy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J23 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Rozebrałem poszycie dzrwi aby to obejrzeć,to co zobaczyłem :506: to kupa kabli poskręcanych i owiniętych izolacją, będę musiał podorabiać końcówki jak się należy i zobaczymy? Dzięki pozdrawiam :564: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo88 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 zarob nowe wsowki i powinno grac wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.