piotras78 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Witam Na wstępie chciałem się przywitać ponieważ jestem tu nowy. Od 2dni jestem posiadaczem Pathfindera i chciałem go troche "spersonalizować" W związku z tym mam pytanie czy ktoś z was orientuje się może jak rozebrać plastiki z konsoli środkowej (te przy klimie i drązku zmiany biegów). Chce zamontować sobie CB radio w kieszeni i wymienić radio na coś ciekawszego 2 DIN a nie chce się z tym szarpać ponieważ wnętrze w patku z założenia już jest liche wiec boje się czegoś nie urwać. A może ktoś dysponuje jakąś serwisówką do tego samochodu gdzie jest to wszystko ładnie rozrysowane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camo Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 http://www.courtesyparts.com/pathfinder-pa..._6896_6909.html znalazlem tylko cos takiego(wersja usa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras78 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Ok dzięki. Dzisiaj sam już rozpracowałęm temat. Wyciaga się najpierw siłowo do góry (bez odkręcania) tą cześć konsoli z dziurami na napoje - dalej reszta już sama schodzi (też na siłe bez odkrecania - idzie dosyć lekko) - odziwo jak wyginałem te plastiki to są dosyc elastyczne a sprawiają wrażenie optyczne na bardzo kruche i łamliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.