winis Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Witajcie !!! Podłączyłem tyrana do komputera wyszło, że padła przepławka kupiłem nową i ją założyłem czy trzeba ponownie podłączyć komputer i wykasować błąd o wadliwym przepływomierzu??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reeg Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Trzeba, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winis Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 A jeżeli nie podłączę komputera to coś się będzie działo ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reeg Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 raczej nie, ale błąd przydałoby się skasować, ostatnio sam wymieniałem przepływkę w P11.144 (z tego co się orientuje dokładnie ta sama co u Ciebie) i wiem że mechanior podłączał i kasował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADAM85 Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 jaki jest koszt nowej przeplywki? czy to bosch? do almery 1.5 bosch 700 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MADEJ Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 jaki jest koszt nowej przeplywki? czy to bosch? do almery 1.5 bosch 700 PLN Bosch w detalu kolo 300 PLN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hinek Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Bosch w detalu kolo 300 PLN. A Hitachi 2750 zł. Nie ma zamiennika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADAM85 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 A Hitachi 2750 zł. Nie ma zamiennika. to hiachi tez pada???????? niech to.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.