Gość Krystek262 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 :?: Mam Almere N15. Przy cofaniu przy skręconych na maksa kołach słychać metaliczny dzwięk(zgrzyt) jak by coś tarło czy ktoś mi pomorze?[/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wasil Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 moze przeguby strzelaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cyklonit Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 ...czy ktoś mi pomorze?[/b] Pomorze, to jest Region Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krystek262 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 ...czy ktoś mi pomorze?[/b] Pomorze, to jest Region Polski Sory za taki błąd nawet nie zauważyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mlody666 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 a przy cofaniu do przodu nie ma tego zjawiska?? Jeżeli masz bebny z tyłu to może być syf na szczękach. Pomachaj ręcznym w czasie wolnej jasdy to pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nismo Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 mam ten sam problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok_DW Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Najlepiej wez druga osobe i niech nasluchuje czy to z przodu czy z tylu. Masz tarcze z tylu czy bebny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.