Gość mati666 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Witam, mam problem ze zdjęciem pokrywy, śruby są rozkręcone, ale nie da się jej odłączyć od silnika :zly: Chcę wymienic napinacze łańcuszka, gdyż przetarł on osłone wskutek czego wycieka olej silnika... Proszę o pomoc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość serwis Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Pokrywa jest przyklejona na silikonie. Musisz ostrożnie wbijać coś płaskiego między pokrywę a głowicę i odchylać ją. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komprez Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 o cholera ... az takie jaja ? moglbys rzucic foto jak ci to przetarlo ? u mnie tez wycieka olej ale nie jestem w stanie zlokalizowac gdzie to ... niechcialo mi sie myc silnika od spodu narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.