Gość rsarelo Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Witam Od jakiegoś czasu słyszałem w aucie takie dziwne stuki jakby naprężający się metal (zwłaszcza na zakrętach). Jak zacząłem szukać to okazało się, że to oparcia tylnej kanapy są luźne i na zakrętach latają lewo - prawo. Niby nie wielka usterka, ale nie mam zielonego pojęcia jak to naprawić. Rozebrałem już całą kanapę i zdjąłem oparcia, ale okazało się, że drążek na którym zamocowane są oparcia jest jakoś zmontowany w jedną całość, a wszelkie możliwe jego łączenia są schowane wewnątrz oparć. Czy ktoś może wie jak tą usterkę naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość soja1985 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 ja w swoim mocowania okleiłem taśmą izolacyjną i pop problemie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ciechon Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Ja tam włożyłem kawałek gąbki. U mnie stukało to mniejsze oparcie (1/3) w dzielonej kanapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Mialem podobny problem w WP11 - babelkowa folia pomogla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.