Gość iarek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Witam Zostałem szczęśliwym posiadaczem K11 1,3. Okazało się że wskaźnik paliwa nie działa- to znaczy zatrzymał się w połowie i nawet po wyłączeniu silnika tak pozostaje. Szukałem na forum ale nic na ten temat nie znalazłem. Proszę o pomoc-może ktoś z forumowiczów spotkał się już z czymś takim?. Jak się do tego zabrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotri Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Kiedy stałeś się posiadaczem tej micry? Wskaźnik pokazuje stan nawet po wyłączeniu silnika i wyciągnieciu kluczyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafaela Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 może sie pływaczek zawiesił spróbuj zatankowac na maxa aż do odbicia i zobacz czy sie coś zmieni. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iarek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 dokładnie tak. Wskaźnik pokazuje stan paliwa nawet po wyjęciu kluczyka. Nic się nie zmienia. A czy da się jakoś wyjąć i sprawdzić ten pływak? może ktoś podpowie jak sie do niego dobrać.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafaela Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 trzeba sie dobrać do środka zbiornika. kumpel u mechanika 5 stów za takie cos zapłacił. spróbuj z tym tankowaniem, moze sie uda. długo taj jeździsz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szok Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Mam jeszcze takie pytanko (mam nadzieje że do tematu) czy w Nissanie Micra K11 96 rok jest kontrolka paliwa? Mi pokazuje np strzałka na czerwoną kreskę ale nie widzę nigdzie kontrolki pomarańczowej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafaela Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 bo jak sie nie pali to jej nie widać. strzałka musi byc pod koniec czerwonego pola zeby sie zapaliło. weź w bańke 5 litrów paliwa na wszelki wypadek i jedź tak długo az się zapali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Smoła Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 szok po pierwsze sprawdź czy sama żarówka Ci świeci, a po drugie kontrolka żyje swoim życiem w Micrze. Jest taki post odnoście kontrolki, Wystarczy poszukać, tam jest dość obszernie opisany problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szok Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Hm ok poszukam takiego tematu na forum. Dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Smoła Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 szok tu masz jeden temat, może Ci się przyda http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...ntrolka+rezerwy i kolejny http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...ntrolka+rezerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kaktusiorr Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Ktos wczesniej pisal, ze dal 500zl ? Za co? Jesli plywak zdechl, sie zawiesil, to trzeba sie tylko do baku dostac od gory. podniesc tylna kanape na tyle, na ile sie da, odkrecic sruby, pozniej duzy korek oczywiscie odpinajac wczesniej kable...dobrze jest, jesli bak jest prawie pusty ...reke mam duza, ale i tak udalo sie wsadzic ja do srodka.....dobra latarka wtedy w zeby i 'macanie' Ci pozostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marooo Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 najprostsze metody sa najlepsze czyli sprawdz lampke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi