Gość bombel198 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Witam Was!!! wymieniam u siebie zawieszenie, opuscilem troche auto i wyrwalo cała połoske wraz z przegubem ze skrzyni z lewej strony... nie wiem jak to teraz wlozyc spowrotem, nie mam pojecia czy jest tam jakies zabezpieczenie... czy trzeba rozkrecac skrzynie? prosze pomóżcie mi!!! z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik14 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 W przegubie jest zwykla sprezynka.Wystarczy wcisnac przegub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrol 260 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Na końcu frezu na przegubie masz zatoczony rowek a w nim powinien być pierścień sprężynowy, jeżeli go nie ma , został w skrzyni, ew gdzies go zgubiłeś . Włóż delikatnie półoś tak żeby trafiła na rowki frezu , i uderz w przegób przy kole młotkiem (nie zaklep gwintu) tak żeby tamten wskoczył na miejsce , jeżeli się wysuwa rozegnij delikatnie pierścionek. Sprwadz odrazu stan manżet , groszowa sprawa a jedna robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 No i sprawdz od razu stan uszczelniaczy, w ktorych siedzi walek polosi, jak zlozysz i bedzie ciec to bedziesz sobie plul w brode ze nie wymieniles tego uszczelniacza od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bombel198 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Dzieki wam za podpowiedzi... auto juz smiga i wszystko gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.