Gość siakus Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Witam! Zakupiłem ostatnio nowe Hertze takie jak w temacie i zamontowałem je sobie na tylną półkę w mojej P10. Gwizdki zamontowałem w tylne słupki. Radio jakie posiadam to PANASONIC CQ-C1321N 4x50w. Niestety po odpaleniu pierwszej piosenki tweetery fajnie dawały sobie rade, natomiast głośniki w półce w ogóle nie ożyły.. Wiem, muszą się wygrzać.. Ale grzeje je już ponad tydzień i dalej to samo.. Bass jest płaski, nie ma głębi czasem zatrzeszczy na niektórych częstotliwościach.. Nie spodziewam się tutaj bassu od Rainbowa ale kurczę, coś ewidentnie jest nie tak bo te głośniki na pewno tak kiepsko nie grają Jakiś pomysł? Czekam z niecierpliwością na sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patriot Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zamontuj je w drzwi, a nie w polke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość siakus Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Do drzwi po 10tym lipca wrzucam jakieś 16stki tylko zastanawiam się jakie.. I tak i tak musiały jakieś głośniczki wylądować na półce.. Chyba że są jakieś na półkę które zagrają lepiej, a te wrzucić w drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mas Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Pod samym radiem to cieniutko z powerem. radio ma 4x22W a gra z głośnikami po 80W RMS. To nie głośniki trzeszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patriot Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Daruj sobie kolejne glosniki. Te co masz wrzuc w drzwi, najlepiej wczesniej je wyglusz i bedzie super. Na tylna polke nie wsadza sie glosnikow, bo nie ma efektow albo go psuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość siakus Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 czyli radio nie daje rady? I to jest to Konkret odpowiedź Może macie jakieś hertze do przodu do polecenia? Chciałbym zrobić całe audio z tej firmy, włącznie ze wzmacniaczem. Potem poleciałoby jeszcze radio nad którym się zastanawiam.. Ale to późniejsza historia, na razie najważniejsze jest to żeby to jakoś grało a nie pierdziało.. [ Dodano: Sro 24 Cze, 2009 23:21 ] oj patriot moja dziewczyna ma zrobione w Audi 80 świetne nagłośnienie 16 głośników wraz z tweeterami i głośnikami w półce i na prawdę dobrze to gra, nawet same głośniki w półce dają świetnie rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 siakus widzę, że jeszcze trochę o CA musisz poczytać...dawaj Hertze na wygłuszony przód i suba w bagażnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość siakus Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 ok ok spokojnie damy ;] ale w tyle i tak muszą przecież być głośniki.. ;P więc je zostawię i dam coś do przodu.. Polecacie jakieś Hertze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 siakus, zanim zadasz takie pytania to przeczytaj kilka wątków w tym dziale! Nikt nie bedzie sie produkował po raz kolejny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość siakus Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 a ja dzisiaj muszę Wam napisać, że się mylicie z tą koncepcją że w tylnej półce kiepsko zagra, że Hertze jedynie pod wzmakiem dobrze zagrają Wygrzałem głośniczki dzisiaj pod wzmacniaczem Blaupunkta i teraz pięknie hulają pod samym radyjkiem Do 24 głośności świetnie idą, im wyżej tym gorzej, ale 24 to zupełnie wystarczająca wartość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Jak komuś ta jakość odpowiada, to koniec tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi