Gość stooNX Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Wczoraj jechalem sobie aż w pewnym momencie usłyszałem pstryk zaświeciły sie na sekunde kontrolki , obrotomierz powedrowal na 8 tys i wrocil na 0 .. wszystko zgasło .. do domu wróciłem na holu bezpieczniki sprawdzone ( 3 krotnie ) prąd jest wszedzie - podsufitowka , bagaznik , światła mijania itp , stop , zegary , radio, po przekreceniu kluczyka nic sie nie dzieje , zadna kontrolka nie świeci , rozrusznik nie kreci.. (rozrusznik na krotko działa ) co to moze byc :?: sorry za dubel postu pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo88 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Byc moze przy stacyjce ci sie kabel upalil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stooNX Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Byc moze przy stacyjce ci sie kabel upalil wlasnie być może ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin101 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Bardzo mozliwe ze auto załapalo dziwny skok napiecia, swiadczy o tym skok na obrotomierzu.. I prawdopodobnie cos sie spalilo... to gaznikowy..(DS) sprawdz czy ma napiecie na cewce zaplonowej, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stooNX Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Bardzo mozliwe ze auto załapalo dziwny skok napiecia, swiadczy o tym skok na obrotomierzu.. I prawdopodobnie cos sie spalilo... to gaznikowy..(DS) sprawdz czy ma napiecie na cewce zaplonowej, ok sprawdze dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość domin201 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 dołączę się do tematu też nie mam świecących kontrolek na desce prąd jest wszędzie świecą swiatła gra radio ale nie chce odpalic rano jak zawsze odpalił bez problemu po włączeniu świateł usłyszałem pstryk i auto zgasło bezpieczniki sprawdzone wszystkie ok co mogło się stać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 u mnie zawiodła tak kostka stacyjki. Efekt taki ze przekrecanie stacyjki nie daje nic, albo kreci rozrusznikiem, ale wczesniej nie zapala kontrolek - nie daje zapłonu. U mnie wystarczyło poszarpac sie ze stacyjką troche, dopychac, naciągac kluczykiem i czasem sie zapaliło coś. Stad wiedziałem że to stacyjka. Czyszczenie pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.