Gość Criss Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Witam wszystkich fanów nissana. Mam pytanie...jak zdjac klosz z lampy przedniej. Chcem sie dostac do srodka gdyz mam zamiar zrobic mala przerobke. Jezeli mi sie uda obiecuje wrzucic foty. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo88 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Pewnie diody chcesz tam wlozyc a klosz jest przyklejony wiec najlepiej by bylo odciac do okola lampy klej najlepiej nozykiem do plyt gipsowych i powoli powinien zejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daniels Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Musisz na niego zadziałać gorącą woda i śrubokretem. Temat był pare razy poruszany na forum i zaraz pewnie będzie zamknięty [ Dodano: Pon 29 Cze, 2009 21:31 ] Pewnie diody chcesz tam wlozyc To by źle wyglądało. Taki bed luk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.