Gość rysuchom Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Witam klima u mnie działa tylko przy wolnej jeżdzie tak do 60km/h jaka to przyczyna.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rysuchom Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 niezależnie od pozycji chłodzi tylko przy wolnej jezdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Podjedz do zakładu od klimatyzacji i niech sprawdzą ile masz czynnika , coś mi się wydaje że możesz mieć za dużo czynnika i na wyższych obrotach zawór wyłącza sprężarkę ( chroni przed rozsadzeniem układu klimatyzacji przy dużym ciśnieniu). Czynnika powinno być coś około 600 g ale ja się mogę mylić sprawdź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.