Gość NavGeo Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Witam. Mam mały problem z moim BT przy Nokii E75. Przy odbiorze rozmowy guzikiem w kierownicy łączy a po sekundzie rozłącza. Jak klient za chwile zadzwoni ponownie to już łączy. Może ktoś ma podobny problem? W ASO powiedzieli mi, że to wina BT w telefonie bo inne modele działają.[/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość don_martinez Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Ja używam E65 i nie mam żadnych problemów z BT. Spróbuj może uaktualnić oprogramowanie w telefonie? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur5250 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 E63 i 6680 również bez uwag.Wręcz bym stwierdził że za dobrze łączy Kilkakrotnie przejeżdżając obok stacji na której pracuje moja żona to auto łączy się z jej nokią 6680 i po chwili się rozłancza. Jakieś 70 metrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.