Gość Tofu Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Kuzyn ma W10 z DiZelku uszczelkę zrobił a i przedtem podobnie było tz w korkach lubi się sporo podnieść wskazówka od temperatury powiecmy 2 -3 mm ponad połowę także dosyć sporo i sporo brakuje do 3/4 i do czerwonego pola mimo wszystko jak dla mnie nie powinno być takich wachań wentyle sie odpalają prz tym podniesieniu i temp spada ,,,układ odpowietrzony choć może trzeba poprawić jeszcze czy przycina się termostat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sergiej Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 spradz jeszcze termostat bo w cd20 lubi sie zawiesic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 no właśnie mi się to nie podoba a od SR20 by nie podszedł ??? bo mam temp otwarcia chyba 74 st i w benzynie ładnie przecież działa nawet nie widać pracy katalogowo i wymiarowo inny ,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fago Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 zagotuj wode w czajniku , i wpakuj tam termostat , bedziesz wiedzial czy sie otwiera ,czy nie, tam w termostatcie jest taka malautka dziurka ktora woda niby przelatuje ale to naprawde znikome jej ilosci, a w bloku moze byc sucho, i po za tym uklad moze tez byc zapowietrzony ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 czyli nie może tak być termostat ma działaś tak jak w sr20 tz płynnie !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.