Gość wanty Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Cześć! Niestety nie mam możliwości sprawdzenia u kogoś innego więc zapytam się tutaj: czy P12 mają plastikowe osłony układu napędowego od spodu? Ja nie mam a strasznie sypie mi piachem, więc martwię się o podzespoły Z góry dzięki za pomoc Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr676 Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Z silnikami 1.8 mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 2.2 DI ma oslone z dolu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemmist Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 u mnie 2.0 noPb jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wanty Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Hmmmm... no dobra, a czy jest to pełny plastik, czy raczej taka z otworami, które raczej nie ograniczają dostawania się syfu i wody od spodu? Dzięki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 wanty, http://allegro.pl/search.php?sg=0&string=p12+os%C5%82ona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wanty Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Dzięki ulisses - tego potrzebowałem swoją drogą ciężki dzień muszę mieć, że nie wpadłem na Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.