muchamati2 Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Witam mam problem z moim parkotronikiem ponieważ jak cofam to nawet jak nie ma przeszkody to i tak pika. Patrzyłem czy nie jest brudny i wyczysciłem go ale to samo czasami jest dobrze a czasami pika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Asahi Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Nie otagowałeś i nie wiadomo o jaką Almerę chodzi. Jeśli mówimy o N15 sedan - czarna listwa jest na wysokości około 48 cm od ziemi przy oponach w wielkości 175 x 75 Musisz poszukać parktronika którego czujniki można mocować na tej wysokości - a większość ma zalecany przedział od 55 do 75 cm Po drugie upewnij się że czujniki zostały poprawnie zamocowane. Z tyłu każdego czujnika jest strzałeczka z napisem UP radzę przestrzegać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muchamati2 Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Mam Almere Tino. I tam parkotronik był oryginalnie montowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Asahi Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Na początku exploatacji działał poprawnie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.