Gość Tolo74 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 brawo. musze sie pochwali ze ja lupilem lakier zaprawkowy do swojego autka na Allego i doszedl w kolerze identycznym jak ten ktory zamowilem -naprawde jestem zaskoczony 30ml za 10zl to wystarczyloby pewnie Tobie na tablice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość overkill Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 brawo. musze sie pochwali ze ja lupilem lakier zaprawkowy do swojego autka na Allego i doszedl w kolerze identycznym jak ten ktory zamowilem -naprawde jestem zaskoczony 30ml za 10zl to wystarczyloby pewnie Tobie na tablice. No ja zapłaciłem 40 zł za dużą butle. i niewiele mi zostało . W sumie malowanie wyszło mnie koło 100zł - a nie 1500 !! jak w warsztacie mi chcieli zrobić- bo wymiana klapy malowanie, rozbieranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi