Gość eko Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Mam problem z elektronicznym zegarkiem.NIe zawsze ale czesto zdarza sie ze jak zapalam auto to zegarek zeruje sie .CZemu :cry: mam juz dosyc ciaglego ustawiania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość semri Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 tak daleko a tak blisko http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...highlight=zegar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raf4rb Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 100% kondensator wczoraj wymieniałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 100% kondensator wczoraj wymieniałem.Pieprzone elki,nie cierpie tych kondensakow :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eko Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 gdzie moge taki kondensator dostac i czy wymiana jest trudna dlalaika :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Musisz go wylutowac i isc do sklepu elektronicznego,dostaniesz taki kondenstaor za grosze.Upewnij sie jeszcze,czy to faktycznie jego wina.Bardzo mozliwe ze jest juz pusty.Niech ktos kto sie zna,walnie go multimkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.