Gość cezary81 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 czy w almerce n16 wystepuje taki sam problem z rdzewiejacymi tylnymi progami jak w n15? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny38 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Nie występuje, za to rdzewieje w wielu innych miejscach głównie podszybie tylnej klapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kolega Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 hmmm dziwne bo ja mam n15 i jakoś nie koroduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny38 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 hmmm dziwne bo ja mam n15 i jakoś nie koroduje Może nie ma już blachy, tylko szpachlówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.