lukas Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 stuka jednostajnie[tzn najczęściej tylko raz na jakiś czas-jedno stuknięcie] i nie zawsze,najczęściej przy szybkim ruszeniu kierownicą--PUKA TYLKO Z PRAWEJ STRONY--co to może być??czy to nie przekładnia albo magiel :/ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 sprawdź łożysko na zwrotnicy- ja miałem takie same objawy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bruce1807 Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Może też być piasta.. tylko, że to trochę daleko od kierownicy w temacie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Może być jeszcze wybity drążek kierowniczy , jak by była maglownica uszkodzona by pukała przy każdym skręcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 11 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 no oblukam to łożysko...z lewej mańki nie mam lużow zawieszenia,chyba że z prawego wachacza by przenosiło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 no oblukam to łożysko...z lewej mańki nie mam lużow zawieszenia,chyba że z prawego wachacza by przenosiło? NO I ZNALAZŁA SIĘPRZYCZYNA-krzyżak przekładni kierowniczej,zużyty-TYLKO JAKIE TO KOSZTY? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.