Gość mc Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Szukam opisu żarówek podświetlenia licznika z k10. Odczytałem symbole np. 158 93, 158 95, 158 8U firmy Yazaki itd. Żarówki nie posiadają opisu na ile są Wat? Chciałem kupić jakieś ale nie chciałbym czegoś spalić, nawet dzwoniłem do serwisu nissana a facet podał mi tylko numery katalogowe i oczywiście ceny Na pewno ktoś wymieniał te żarówki, czekam na info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 mc, żarówki 5W (W5W) ,w oprawach T10/R10 najprawdopodobniej zwykłe od postjówek poloneza a kontrolki 2W w oprawie T5/R5 Coś takiego: http://moto.allegro.pl/item662258748_bosma...nt.html#gallery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mc Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 alfabox prawdopodobnie będą takie jak piszesz, wymieniałeś może już jakieś na nowe żarówki lub diody. Szukałem też informacji na ten temat w Haynes'ie i instrukcji użytkownika i nic. Jakby co to zastosuje te które napisałeś, bo tablice ogarnia półmrok heh - mam nadzieje że się nic nie spali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 mam nadzieje że się nic nie spali Na pewno nic,weź starą (znaczy się żarówkę) do sklepu i podpasuj na 12 V i 5 W i wszystko będzie OK :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 wez stare zarowki i idz do sklepu jak radzil alfabox ja tez mialem popal9one wzialem stare i wymienilem wszytskie.. chyba zpalacilem za wszytskie z 10zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iLOVEmicra Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 (k11) A bardzo skomplikowana ta wymiana żaróweczeeeek..? Wieczorami jadę na czuja, bo nie widzę licznika prędkości ;P Laik sobie poradzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 (k11) A bardzo skomplikowana ta wymiana żaróweczeeeek..? Wieczorami jadę na czuja, bo nie widzę licznika prędkości ;P Laik sobie poradzi? iLOVEmicrapisz ten post z tagiem (K11),bo jest tam troszkę inaczej,a chłopaki od K11 doradzą Ci napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ślimaak616 Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 W mojej k11 żaróweczki były bardzo dziwne. Po wykręceniu licznika wyjąłem wszystkie, wymieniłem na nowe po czym zamontowałem, połowa się od razu spaliła, wymieniłem je na te stare i śmigają już z pół roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.