chemmist Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Witajcie! chciałbym zdemontować centralny panel zeby dostać się do wyświetlacza bo chcę go lekko przepolerować, ale nie wiem jak sie do tego zabrać, nie widziałem zadnych śrubek. Proszę o poradę Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kici Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Podłączam się> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek82 Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Witajcie! chciałbym zdemontować centralny panel zeby dostać się do wyświetlacza bo chcę go lekko przepolerować, ale nie wiem jak sie do tego zabrać, nie widziałem zadnych śrubek. Proszę o poradę Pozdrawiam! temat wielokrotnie wałkowany... http://www.nissanklub.pl/index.php?showtopic=32370 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kici Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Dzięki lucek82 pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kici Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Witam wiec dorwalem sie do radia wczoraj, nie bylo to takie straszne. Porobilem fotki jak znajde chwile wstawie je. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.