bikemc Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Witam, jak w temacie.Można jakoś zaprogramować autko, by przy otwieraniu i zamykaniu był seygnał dźwiękowy bip? Mam oryginalny auto alarm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Witam, jak w temacie.Można jakoś zaprogramować autko, by przy otwieraniu i zamykaniu był seygnał dźwiękowy bip? Mam oryginalny auto alarm. Pewnie się nie da, ponieważ regulacja prawna EU z któregoś poprzedniego roku zakazuje takiej konfiguracji. Nie wiem czy ta możliwość jest dostępna teraz w autoalarmach nawet opcjonalnie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Witam, jak w temacie.Można jakoś zaprogramować autko, by przy otwieraniu i zamykaniu był seygnał dźwiękowy bip? Mam oryginalny auto alarm. W navarach standardowo montowane są alarmy cobra. Ponoć jest taka możliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikemc Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 A wiecie może jak to włączyć? Zna może ktoś instrukcję alarmu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Pytałem kiedyś o to w salonie i ponoć nie ma możliwości włączenia sygnalizacji dźwiękowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpirat Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Pytałem kiedyś o to w salonie i ponoć nie ma możliwości włączenia sygnalizacji dźwiękowej. Podpiąć pod kierunek sygnał bipa np. cofania i jak będzie migał to zapiszczy to tak z partyzantki Tylko przy skręcaniu będzie lol :) ale myślę, że to jest do przeskoczenia Ewentualnie pod zamek, chyba lepsze rozwiązanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtasnissan Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 W mojej navarce mam org. alarm i mi piszczy przez 5s. przy uzbrajaniu-zamykaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość swider Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Można włączyć CONSULTEM zobacz TUTAJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.