Gość Pajek Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Witam, padł mi 5 bieg, gdy skrzynia sie nagrzeje zaczyna wyskakiwac, lecz nia ma na to reguły czasem prejade 300km wrocław---> krakow po imitacji autostrady i nic sie nie dzieje. Mechanik zaproponowal mi aby wylac olej z skrzyni i nalac gestego hipolu i to mialoby kapke poprawic sytuacje na czas lata. Szukjac po necie znalazlem siakis tryb od 5 biegu ale czy to padlo pewnosci nie mam: http://www.allegro.pl/item670078316_sunny_almera_primera_skrzynia_zebatka_5_biegu.html Mobilki co bardziej sie pyli remontowac czy wymienic cala? Cala to tez niewiadoma a kosztuje 400zl. Zastanawiam sie nad wymiana w wlasnym zakresie, moze ktos juz wymienial? Prosze o sygestei i podpowiedzi:) Ogólnie żecz biorąc to dobre auta ja najechalem 60tys km i nic do teraz:) Dachj w desczu pozostawia wiele do zycznia, narmalnie jak w puszczce sie siedzi:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.