Gość soda Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 (edytowane) MODEL: 2000, hatchback, 3d SILNIK: QG18DE UKŁAD DOLOTOWY: seria UKŁAD WYDECHOWY: seria ELEKTRONIKA: komputer, elektryczne szyby, elektryczne, podgrzewane lusterka, NATS UKŁAD NAPĘDOWY: seria ZAWIESZENIE: spreżyny H&R UKŁAD HAMULCOWY tw 280mm\t 260mm BODY-KIT: ŚRODEK: 4xAirBag, Aktywne zagłówki, podajniki pasów, podłokietnik przód, tył CAR-AUDIO: seria, zmieniarka 6cd, 6 głośników MOC: 114KM INNE: Felgi OZ Superturismo GT 16' ZDJĘCIA: Edytowane 5 Listopada 2009 przez soda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mas Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Fajny kolor, autko wygląda na zadbane Sprężyny -35/-25? Bo widzę przód równo z tyłem siedzi Masz jakieś dalsze plany modernizacji? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olej Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Kolor fajny Parę rzeczy mozna byłoby poprawić. Powodzenia w dalszych planach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość soda Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Na pewno żadnych spojlerów, brewek dokładek i tego typu rzeczy. Na razie wszelkie modyfikacje idą w tą stronę : A tak na poważnie to w planach jest dbać, regularnie serwisować i jeździć Po głowie chodzi mi dedykowany, końcowy Ulter, ale na razie oryginalny tłumik daje rady ( przynajmniej technicznie ), więc go zostawię. Czas pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 chłopie ,nie kasztań samochodu ULTEREM-miałem w nismo takie 2 razy-ani to ładny dzwięk[chyba że lubisz bas na maxa]ani to power wyższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość soda Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 chłopie ,nie kasztań samochodu ULTEREM-miałem w nismo takie 2 razy-ani to ładny dzwięk[chyba że lubisz bas na maxa]ani to power wyższy Bas na maxa ? Bez kitu nie wiem co to był za Ulter. Miałem ultera w civicu i to co mi się w nim podobało, to fakt że montaż nie wymaga żadnej rzeźby, spawania i tego typu rzeczy, wygląda świetnie a dźwięk jest delikatnie bardzie rasowy. Mocy z tego faktycznie nie ma żadnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skawin Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 "montaż nie wymaga żadnej rzeźby, spawania i tego typu rzeczy" wyczytałem że trzeba wyciąć kawałek bo leci w dół i dopiero nałożyć końcówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość soda Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 wyczytałem że trzeba wyciąć kawałek bo leci w dół i dopiero nałożyć końcówkę Nie wiem czy mamy na myśli tą samą rzecz Mi chodzi o coś takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybon Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Widać ze wlasciciel dba o samochód, piękna "nyska", Felgi - najlepszy wybór na polskie drogi Pozdrawiam. A jesli chodzi o wydech który pokazałaś, moj znajomy ma cos takiego, burczy jak kazdy inny nie seryjny wydech ale czy tak bardzo?? nie powiedział bym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Widać ze wlasciciel dba o samochód, piękna "nyska", Felgi - najlepszy wybór na polskie drogi Pozdrawiam. A jesli chodzi o wydech który pokazałaś, moj znajomy ma cos takiego, burczy jak kazdy inny nie seryjny wydech ale czy tak bardzo?? nie powiedział bym ja osobiście mam złe doświadczenia z tą firmą ale może dlatego że brak kata był i kolektor 4-2-1[od 2500-od 4000 obr urywa głowę--w trasie to porażka]ale jak cos to znam kogoś kto ma na sprzedażpraktycznie nowego ultera--jak cos to pisz na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość soda Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 (edytowane) brak kata był i kolektor 4-2-1 Tak czułem, że wydech musiał nie być seryjny Edytowane 12 Sierpnia 2009 przez soda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość soda Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Sprężyny -35/-25? Bo widzę przód równo z tyłem siedzi -30/-30 H&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mas Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 -30/-30 H&R hmm... jak szukałem to h&r znalazłem tylko -35/-35. w każdym bądź razie u mnie przód siedzi wyżej. jakie amortyzatory dałeś? zostawiłeś serię czy coś sprytniejszego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość soda Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 hmm... jak szukałem to h&r znalazłem tylko -35/-35. w każdym bądź razie u mnie przód siedzi wyżej. jakie amortyzatory dałeś? zostawiłeś serię czy coś sprytniejszego ? Taką informację znalazłem w Briefie. Na temat amortyzatorów nic nie było napisane, więc pewnie zostały seryjne, ale obadam i dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Taką informację znalazłem w Briefie. Na temat amortyzatorów nic nie było napisane, więc pewnie zostały seryjne, ale obadam i dam znać. Sprawdź, może obalimy mit że h@r nie współgrają z seryjnymi(sprawnymi)amorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Errtu Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 niezla pozdrawiam jak bys chcial wsadzic xenony i nowe lampy tu masz linka do mojego posta a jak cos to pisz http://www.nissan-almera.pl/viewtopic.php?t=2052 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi