Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Nie wchodzi mi wsteczny

Gość cylo88

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki proble ze jak dzis stanolem przy sklepie to wcale nie moglem wrzucic wstecznego dopiero po kilku probach z uzyciem sily sie udalo dojechalem do domu i stoje co mi sie rozwalilo takie mam pytanie

Mam taki proble ze jak dzis stanolem przy sklepie to wcale nie moglem wrzucic wstecznego dopiero po kilku probach z uzyciem sily sie udalo dojechalem do domu i stoje co mi sie rozwalilo takie mam pytanie

U mnie po kilku "akcjach" siostry z wstecznym też czasami nie mogę włączyć tego biegu(zwłaszcza jak synchronizuję jedynką, albo zatrzymam się na innym biegu- wał sprzęgłowy wyhamowany, to czasami nie mogę dociągnąć w dół lewarka, często pomaga użycie większej siły). Jak wrzucam "z luzu" to lekko zgrzyta, ale raczej zawsze wchodzi. Chyba były już tematy o kłopotach ze wstecznym, skrzynia to chyba słaby punkt Sunnego. Skoro nie możesz włączyć to pewnie coś ze sprzęgiełkiem włączającym wsteczny, które u mnie jest wyrobione, a u Ciebie doj***ne.

P.S. Czy wszystkie N14 i Y10 miały te same skrzynie tylko inne przełożenia główne?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...