Coobcio Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Elo Elo! Po wsadzeniu turbiny szybko okazało się ze musze wymeinić poduszki silnika, chciałbym je zregenerować ale nie wiem gdzie tego dokonać hmmm... Może mi kto pomoże ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość japim Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Jak juz zregenerujesz to daj znac. Bo mi siadly w moim dieselku i strasznie trzesie i halasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Coobciu poduszek sie chyba nie regeneruje, ale nie jestem pewny czy mowie prawde. POZDRAWIAM..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 19 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Będe robić pełne nalewki, na sportowo:) Wiec jak silnik będize dysponował mocą odpowiednia to nie będize nim tak rzucać pod tą maską :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek750 Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 Polecam www.TEDGUM.pl tel.0-32 322401543 Pozdrawiam Nissanomaniaków, Primera invitation 1996 p 10 WA-WA URSUS =D> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.