Gość googol Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Witam Mam pytanie: Z tyłu samochodu do bagażnika przyczepione są takie jakby gumy, które po zamknięciu bagażnika przyciskają tylną półkę. Niestety nie wiem jak one się prawidłowo nazywają, a potrzeba mi je kupić (najlepiej na allegro). Wie ktoś o co chodzi? Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Witam Mam pytanie: Z tyłu samochodu do bagażnika przyczepione są takie jakby gumy, które po zamknięciu bagażnika przyciskają tylną półkę. Niestety nie wiem jak one się prawidłowo nazywają, a potrzeba mi je kupić (najlepiej na allegro). Wie ktoś o co chodzi? Proszę o pomoc. googol ,taguj tematy,bo nie wiadomo do jakiego modelu i określaj jasno w tytule posta o co chodzi,np."dociski tylnej półki" Poza tym od tego jest inny dział Części kupię/szukam/sprzedam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Tagowanie samo w sobie jeszcze nie działa, lecz warto poprawnie nazywać temat aby innym łatwiej było wyszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.