Gość 007hary Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 siemka przeszukałem forum ale nie mogę znaleść gdzie jest napisany numer lakieru na karoserii ponieważ czeka mnie malowanie samochodu a nie wiem gdzie jest ten numer lakieru aby dobrać orginalny lakier jakim był malowany z góry dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Jeśli w pobliżu miejsca Twojego zamieszkania jest jakiś sprytny sklep z lakierami,to powiedzą Ci po numerze nadwozia i roczniku. U mnie w Bydzi jest taki sklep "Widar"i facet z jakiegoś czarodziejskiego katalogu dobrał mi kolor,co prawda spray,ale opierał się na danych fabrycznego lakieru. Spróbuj,powinni coś wyszukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fragles13 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Podaj numer nadwozia - fragles prawdę Ci powie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Podaj numer nadwozia - fragles prawdę Ci powie:P No widzisz 007hary,mówisz i masz.Nie musisz latać po jakiś pieprzonych sklepach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 siemka przeszukałem forum ale nie mogę znaleść gdzie jest napisany numer lakieru na karoserii ponieważ czeka mnie malowanie samochodu a nie wiem gdzie jest ten numer lakieru aby dobrać orginalny lakier jakim był malowany z góry dzięki za odpowiedź malowanie calosci czy elementow? jak elementow dobierz z elementu komputerowo np z klapki paliwa.. inaczej kolor bedzie sie mega roznil poniewaz przez lata lakier zmienil odcien lub nawet w niemczech mogl zmienic calkowicie kolor przypadkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demano Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 malowanie calosci czy elementow? jak elementow dobierz z elementu komputerowo np z klapki paliwa.. inaczej kolor bedzie sie mega roznil poniewaz przez lata lakier zmienil odcien lub nawet w niemczech mogl zmienic calkowicie kolor przypadkiem Kod lakieru jest wybity na tabliczce znamieniowej , znajdującej się w komorze silnika a przymocowanej do ściany grodziowej. Jest to szczegolowo opisane w ksiązce " sam naprawiam nissana micre " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.