Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

gdzie jest oznakowanie lakieru w micrze k11

Gość 007hary

Rekomendowane odpowiedzi

siemka przeszukałem forum ale nie mogę znaleść gdzie jest napisany numer lakieru na karoserii ponieważ czeka mnie malowanie samochodu a nie wiem gdzie jest ten numer lakieru aby dobrać orginalny lakier jakim był malowany z góry dzięki za odpowiedź

Jeśli w pobliżu miejsca Twojego zamieszkania jest jakiś sprytny sklep z lakierami,to powiedzą Ci po numerze nadwozia i roczniku.

U mnie w Bydzi jest taki sklep "Widar"i facet z jakiegoś czarodziejskiego katalogu dobrał mi kolor,co prawda spray,ale opierał się na danych fabrycznego lakieru.

Spróbuj,powinni coś wyszukać :)

Podaj numer nadwozia - fragles prawdę Ci powie:P

No widzisz 007hary,mówisz i masz.Nie musisz latać po jakiś pieprzonych sklepach :wacko:

siemka przeszukałem forum ale nie mogę znaleść gdzie jest napisany numer lakieru na karoserii ponieważ czeka mnie malowanie samochodu a nie wiem gdzie jest ten numer lakieru aby dobrać orginalny lakier jakim był malowany z góry dzięki za odpowiedź

malowanie calosci czy elementow? jak elementow dobierz z elementu komputerowo np z klapki paliwa.. inaczej kolor bedzie sie mega roznil poniewaz przez lata lakier zmienil odcien lub nawet w niemczech mogl zmienic calkowicie kolor przypadkiem ;)

malowanie calosci czy elementow? jak elementow dobierz z elementu komputerowo np z klapki paliwa.. inaczej kolor bedzie sie mega roznil poniewaz przez lata lakier zmienil odcien lub nawet w niemczech mogl zmienic calkowicie kolor przypadkiem ;)

Kod lakieru jest wybity na tabliczce znamieniowej , znajdującej się w komorze silnika a przymocowanej do ściany grodziowej. Jest to szczegolowo opisane w ksiązce " sam naprawiam nissana micre " :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...