MKa Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 W wersji 1.6 qq nie ma zamocowanej maty (albo plastiku) pod maską silnika, pytanie do posiadaczy mocniejszych wersji - jak wygląda to wyciszenie, tzn z czego jest zrobione? bo chciałbym coś takiego zamontować , tylko że nie wiem czy oryginalne wyciszenie (Insulator-hood, 65840JD000) jest wystarczająco "dopracowane" czy robić to "domowym sposobem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marian Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 W wersji 1.6 qq nie ma zamocowanej maty (albo plastiku) pod maską silnika, pytanie do posiadaczy mocniejszych wersji - jak wygląda to wyciszenie, tzn z czego jest zrobione? bo chciałbym coś takiego zamontować , tylko że nie wiem czy oryginalne wyciszenie (Insulator-hood, 65840JD000) jest wystarczająco "dopracowane" czy robić to "domowym sposobem" Po co wyciszać ten silnik ? Jest wyjątkowo cichy, a przy wyższych obrotach wydaje przyjemny lekko "sportowy" pomruk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Po co wyciszać ten silnik ? Jest wyjątkowo cichy, a przy wyższych obrotach wydaje przyjemny lekko "sportowy" pomruk. jest cichy do 4k obrotów, przy wyższych obrotach dźwięk zaczyna być irytujący, zwłaszcza w trasie. W każdym razie sprawdziłem komorę silnika, nawet nie jest niczym wyciszona od strony kabiny... ogólnie porażka na maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.