Gość Dzinglu Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Witam wszytskich, jestem juz od jakiegos czasu na forum ale dopiero teraz postanowilem zaprezentowac swoje autko Model: 100nx Silnik:GA16DS, Za niecaly miesiac SR20DE Rocznik:1992 Rodzaj nadwozia: Targa kolor: LJ0 (podobno srebrna perla) SILNIK: moc: ok 100KM modyfikacje: CAI, wydech przelot, brak kata, odlaczone EGR ZAWIESZENIE: Seryjne, pzy SWAP'ie sprezyny -35mm i twardsze amortyzatory HAMULCE: seria, przy SWAP'ie Przod i tyl od GTI Wnetrze: pomalowane plastiki na bialo i jakies tam audio W planach oczywiscie wykrzesanie jak najwiekszej mocy z SR20DE ktore mam juz w piwnicy . Zapewne bede szedl w N/A jednak nie podjelem jeszcze decyzji w 100%. SWAP'a bede robil w Tecnogarage i tak BTW slyszeliscie cos dobrego o tej firmie a moze cos zlego? . Zastanawialem sie tez na ITB ale to juz odleglejsze plany. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 POWODZENIA W SWaPIE-masz duuużo do zmain,ale moze się uda--puki co to PLANY... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dzinglu Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Plany, ale juz baaardzo bliskie realizacji juz prawie mam wszystko, najwazniejsze czesci sa juz u mnie w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 bombel-nikt nie mówił że swapy są tanie i proste.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dzinglu Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Mam nadzieję, że stoi tam cały 100NX z SR20DE, bo potrzebujesz: Silnik, skrzynię, wiązkę, kompa, bak, tylne i przednie zawieszenie, półosie, przeguby, wydech kompletny itd. nie mam calego ale juz prawie wszystkie te czesci mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.