Gość kubcies Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Witam, postanowiłem poprawić sobie wyposażenie w swojej D22 Kupiłem radio z fabryczną zmieniarką jak na załączonej fotce Po założeniu i wprowadzeniu kodu radio funkcjonuje ale zmieniarka już nie Czy wie ktoś jak to się uruchamia modele Ct100 (radio) i CE030 (zmieniarka) Z góry dzięki za ppomoc Kuba ps. mam już dwa takie zestawy i żaden ni działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kwiatek4x4 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Z tego co pamiętam to w D22 wersja navara miałem jeszcze jedna kostkę z kabelkami do zmieniarki. Nie wiem czy u ciebie ona występuje jak nie było w standardzie. Ogólnie po podłączeniu do kostek i wprowadzeniu pinu wszystko powinno zadziałać. No chyba że zmieniarka jest uszkodzona jak to często w tych wersjach bywało. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kubcies Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Witam, czyli, jak dobrze rozumiem ta kostka nr 3 (na załączonej fotce) ma być wpieta w instalację auta? Jeżeli tak to mój D22 jest w wersji Navara, ale niestety nie mam tej kostki no i mam pytanie czy znalazłby się ktoś kto ma schemat albo po prostu podpowiedziałby mi z "czym" się pod tą kostkę podpiąć (jak sie domyślam to czerwony będzie +, czarny -, ale nie wiem co jest z pozostałymi dwoma kabelkami niebieskim i popielatym? Pozdrawiam Kuba i jeszcze fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.