Gość protheo Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Witam Jestem nowy na formu nie wiem czy dobrze wybrałem dział więc proszę o wyrozumiałość Mam Nissana Note byłem ostatnio na przeglądzie (teraz na 2 lata podbili) ale nie ustawili mi tego licznika, który odlicza ilość kilometrów do zera (do następnego przeglądu). Napiszcie prosz jak się go ustawia bo nie potrafię sobie z tym poradzić. Z góry wielkie dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 jak się go ustawia bo nie potrafię sobie z tym poradzić. poczytaj instrukcję - tam wszystko ładnie pisze Jeśli dobrze pamiętam, po włączeniu zapłonu należy poczekać, aż pokaże się symbol klucza - wtedy wcisnąć i przytrzymać przycisk od ustawiania zegara. Klucz zacznie migać. Wówczas tym samym przyciskiem ustawiamy ilość kilometrów do następnego przeglądu.instrukcja wspomina że jedno wciśnięcie to 1000 km więc trzeba z tym ostrożnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
notek-a Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Wg mnie, to nie ma sensu pytać, jak się go ustawia, tylko jechać do "patałachów" z serwisu, niech ustawią sami - ich z... obowiązek;) No chyba, że mieszkasz klikadziesiat kilometrów od najbliższego aso. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.