Gość losroblos Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 witam, padł centralny w mojej almerce N15. Po przyciśnięciu guzika na pilocie powinny się zamknąć wszystkie drzwi i zalączyć alarm. niestety alarm się załącza a autko otwarte. zamykając auto z kluczyka zamykam tylko drzwi kierowcy, reszta otwarta dodam że alarm i centralny są fabryczne. może ktoś podpowie dobrą radę? co sprawdzić? gdzie? almera 1.4 N15 1999r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielom01 Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Ja taki efekt mam w swojej jak słabuje bateryjka w pilocie. Niestety alarm niefabryczny, jakiś Presige, chociaż zakładany w ASO przy zakupie auta. Wymieniam bateryjkę i centralny jak nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Też bym zaczął od wymiany baterii a później może sterownik centralnego zamka. ps. Akumulator chyba masz ok, bo on też może to powodować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.