Gość sargoszyygy Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Mam problem, nie mogę zlokalizować co się stało, sprawdziłem bezpieczniki i wszystkie są ok. Po prostu tak jak by nie dochodził prąd do pompki. Może ktoś podpowie co to może być przyczyną jej nie działania i gdzie tego szukać ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kojak85 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Próbowałeś odpalić pompkę na krótko - bezpośrednio z akumulatora? Pozwoli to wykluczyć uszkodzenie pompki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sargoszyygy Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Próbowałeś odpalić pompkę na krótko - bezpośrednio z akumulatora? Pozwoli to wykluczyć uszkodzenie pompki. Kolego wstyd się przyznać ale jeszcze jej nie zlokalizowałem jak ktoś wie gdzie to jest to będę wdzięczny. Podejrzewam że będę musiał odkręcić wycieraczki i poszperać gdzieś pod szybą ale nie mam pewności. będę wdzięczny za podpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.