Gość czechu35 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Witam. Koledzy,potrzebuję symbol śrub do wahacza,bo mój kolega zdejmując wahacze pościnał śruby i wyrzucił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel2163 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Witam. Koledzy,potrzebuję symbol śrub do wahacza,bo mój kolega zdejmując wahacze pościnał śruby i wyrzucił. sruby jakie potrzebujesz nosza cechy 10.9, takie ci proponuje założyć dlatego, ze jest to jeden z wazniejszych elementow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czechu35 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 sruby jakie potrzebujesz nosza cechy 10.9, takie ci proponuje założyć dlatego, ze jest to jeden z wazniejszych elementow Dzięki kolego za info.Właśnie takie kupiłem.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.