Gość GrzegorzPPP Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Witajcie Mam neony do wnętrza 2x23cm i chciałbym je podłączyć pod światła pozycyjne. Na początku myślałem o zapalniczce, ale jednak pozycyjne wydają mi się lepszym rozwiązaniem. Problem w tym że nie bardzo wiem jak się podpiąć do kabelków i skąd najlepiej będzie je przeciągnąć :?: Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GrzegorzPPP Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Już sobie poradziłem Podłączyłem się pod żaróweczkę która jest w popielniczce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo's Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GrzegorzPPP Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Co takie zdziwienie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_nx Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 zrób jakiś dodatkowy wyłącznik- czasami w nocy przy złej pogodzie takie oświetlenie wnętrza bardzo rozprasza i męczy wzrok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Przydaje się jak drobne się rozsypią po podłodze, dobry mod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GrzegorzPPP Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 zrób jakiś dodatkowy wyłącznik- czasami w nocy przy złej pogodzie takie oświetlenie wnętrza bardzo rozprasza i męczy wzrok. Wiesz to zależy od koloru Niebieskie faktycznie strasznie męczą, ja mam czerwone i jest naprawdę cacy Nie razi mnie nie męczy, a we wnętrzu jest bardziej przytulnie. Dodatkowy wyłącznik oczywiście jest Ale prawie go nie używam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.