Gość Ekwador Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Od czego zależy ilość wiatraków na chłodnicy? Czyżby auto z klimą miało dwa a bez klimy jeden? Być może śmieszne pytanie, ale bardzo mi to potrzebne i nigdzie znależć nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacksentinel Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Dołączam się do pytania, tylko że ile wiatraków ma 2 litrowy diesel (P10)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 u mnie przy 1.6 byl 1 wiatrak, przy zalozeniu klimy jednak nie dawal rady i musialem wstawic 2 (tak byc powinno), nie pamietam jak jest przy innych silnikach ale z tego co pamietam to tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jojo55 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Od czego zależy ilość wiatraków na chłodnicy? Czyżby auto z klimą miało dwa a bez klimy jeden? Być może śmieszne pytanie, ale bardzo mi to potrzebne i nigdzie znależć nie mogę. Ja przy swojej primerze 2,0GT 150Km miałem jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ekwador Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Wielkie dzieki za pomoc panowie. Skoro w GT był jeden, to u mnie też musi być jeden. Niedługo się wybieram do elektryka, bo mi sie nie załącza wentylator. Woda aż się gotuje w chłodnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bruce1807 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Większość silników ma jeden wentylator jeśli nie ma klimy. Drugi jest do klimatyzacji (do chłodnicy klimatyzacji jak się przyjrzycie to są dwie w wersjach z klimą). Jak się gotuje to najlepiej żeby kurs do mechanika był pierwszym który zrobisz tym samochodem, bo moźżesz władowac się w spore koszta jeśli będziesz nim jeżdził z niesprawnym chłodzeniem. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fago Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 u mnie jest jeden wiatrczek a tez mam na jednopunkcie 2 litry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekol Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 jezeli masz klime to powinienes miec dwa wiatraki a bez klimy jeden ja mam gt i mam 2 wiatraki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Wszystkie silniki z MT miały po 1 wiatraku jednobiegowym (niektóre diesele miały 2 wiatraki lub 1 wiatrak dwubiegowy - pierwszy bieg przy 90st drugi przy 105st, to samo przy wersji z 2 wiatrakami). Auta wyposażone w klimę po 2 wiatraki. Auta z AT bez klimy 1 wiatrak dwu biegowy. Auta z AT i klimą dwa wiatraki dwu biegowe. Ekwador Ty powinieneś mieć jeden wiatrak jak masz bez klimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciarek Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 no własnie ja mam w TD 2 wiatraki dwubiegowe - klima aut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi