Gość Asahi Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Mam pytanie czy do Almery N15 z 96 roku pasują zegary (cała deska) z Almery po lifcie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Asahi Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Mam pytanie czy do Almery N15 z 96 roku pasują zegary (cała deska) z Almery po lifcie ?? Sorki za brak dokładności. Chodzi mi oczywiście o zegary (prędkościomierz, obrotomierz, licznik) czy całość od ALmy 98-00 będzie pasowała do Almy z 96 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kojak85 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Nie będą pasowały Sam próbuję się czegoś dowiedzieć odnośnie przeróbek jakie trzeba wykonać, aby takowe przełożyć. Podejrzewam, że problem tkwi w kolejności przewodów w kostkach - bo same kostki są takie same. Tylko przydałyby się oznaczenia przewodów to może by się coś wydumało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.