skawin Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Witam. Posiadam radio fabryczne clariona i kilka stacji radiowych ma zakłócenia w czasie jazdy. Myślałem żeby odkręcić antene i czymś ja przeczyścić. Odkręca się w przeciwną stronę niż wskazówki zegara? Czym najlepiej wyczyścić? Czy może jest to wina radia bądź końcówki? Szukanie automatyczne mam w radiu włączone (AF). Pytam bo w matizie tego nie miałem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mlody666 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 bo pewnie miałes nowsze radio:P nie ma co odkręcać i przeczyszczać skoro sprawa dotyczy tylko kilku stacji radiowych to wina sygnału nie sprzętu - jak by była sprzetu to wszystko by marnie szło. Poza tym w matizie pewnie masz lepszą antenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skawin Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Radyjko chce wymienić ale rozglądam sie także za clarionem ale już z cd. może dorwę jakiegoś w fajnej cenie na allegro albo od kogoś odkupię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario632 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Mialm podobnie, pomoglo dopiero wymienienie batata od anteny na dluzszy. Dla sprawdzenia wez odkrec antene(w lewo:)) i wloz zwykly dluzszy drut. Jak pomoze to kup dluzsza antene koszt ok 20zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skawin Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 może troche głupie pytanie ale coś ciężko odkręcić tą antenę, mam z całej siły odkręcać w lewą stronę? czy pierw czymś popsikać bo boje się że coś połamię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.