Gość andboga Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Mam pytanie.Czy w N13 była zamontowana sygnalizacja włączonych zapomnianych świateł.Kilka razy zdarzyło mi się zapomnieć wyłączyć światła.No i zasuwałem z akumulatorem do domu.Jeśli taka sygnalizacja była montowana to gdzie znajduje się jakieś do tego złącze.Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke11 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 oczywiście że było niektóre miały brzęczyk czy jak to nazwać który brzęczy przy otwarciu drzwi jak światła są włączone, ale z tym gdzie on siedzi to nie pomoge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komorokoro Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 oczywiście że było niektóre miały brzęczyk czy jak to nazwać który brzęczy przy otwarciu drzwi jak światła są włączone, ale z tym gdzie on siedzi to nie pomoge Hmm jesli był brzęczyk to być może instalowany tam gdzie w N14 czy B13 czyli za licznikiem jakoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.