Gość marhack Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Witam moje pytanie jest takie: Na jakim poziomie zaawansowania technicznego trzeba byc zeby wymienic przewody hamulcowe w mojej primerce? dodam ze nie jestem strasznym laikiem i wiem troche na temat mojego samochodu i kiedys juz wymienialem przewody hamulcowe /co prawda w maluchu ale wymienialem/ pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Już jesteś zaawansowany skoro wymieniłeś w maluchu to i primerce dasz rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marhack Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 a jak wyglada odpowietrzanie jezeli jest serwo i pompa ABS-u? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Nie ma żadnej różnicy w odpowietrzaniu czy z ABS ,czy bez,postępujesz tak samo jak zawsze .Odpowietrzanie od najdalszego zaworka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.