Gość pietia77 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Witam, mam problem z zamkiem centralnym w N16 z 2004. Po zamknięciu drzwi od środka nie mogę ich otworzyć przyciskiem zamka. W czym może tkwić problem. z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cronos Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Napisz, czy nie możesz ich otworzyć przyciskiem tym z kłódeczkami od centralnego, czy osobno przyciskami przy klamkach? No i chodzi o przednie, tylne, czy każde drzwi? Jeśli o tylne, to może blokada przeciw dzieciom jest w pozycji "Lock"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pietia77 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Może do końca nie sprecyzowałem problemu, rygluję wszystkie czworo drzwi od środka przyciskiem zamka centralnego (konsola na drzwiach) ale nie mogę nim otworzyć, centralny przy kluczyku działa bez zarzutu jak i ten przy samej klamce, który po otworzeniu i pociągnięciu za klamkę odryglowuje wszystkie drzwi, może to problem samego przycisku zamaka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cronos Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Może do końca nie sprecyzowałem problemu, rygluję wszystkie czworo drzwi od środka przyciskiem zamka centralnego (konsola na drzwiach) ale nie mogę nim otworzyć, centralny przy kluczyku działa bez zarzutu jak i ten przy samej klamce, który po otworzeniu i pociągnięciu za klamkę odryglowuje wszystkie drzwi, może to problem samego przycisku zamaka? Jak dla mnie to coś nie styka w przycisku zamka centralnego w pozycji otwierania. Skoro w inny sposób centralny działa bez zarzutu, to stawiałbym na to. Może jakiś kabelek się odlutował, albo styk zaśniedział. Bez rozebrania tego ustrojstwa się nie dowiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pietia77 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Dzięki za pomoc, w weekend się za to zabiorę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.