Gość Mike_83 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Witam.Dzisiaj zauważyłem,że ucieka mi płyn chłodniczy przez górny wąż.Jest lekko przecięty na górze.Teraz pytanie.Czy wystarczy,że go odkręcę,kupie drugi,założę i doleję płynu?Układ sam się odpowietrzy?Z góry dzięki.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marceli Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Przez górny wąż Ci wiele nie uleci bo jest najwyżej. Kup wymień,dolej płynu i powinno być ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike_83 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Dzięki za odpowiedź.Idę za chwilę się za to zabrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Ja bym poszukał przyczyny zwiewającego płynu w łączówce, która jest pod kolektorem ssącym. U mnie tamtędy płyn zwiewał na potęgę. Po wymianie wszystko jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike_83 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Janusz ja dokładnie wiem,że to tam ucieka Jest widoczna dziura plus zielony syf na masce w tym miejscu i elementach obok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.