Gość Mapa Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Szukam dobrego serwisu dla almerek w Krakowie lub w okolicach. Jesli ktoś zna takiego uczciwego fachowca to proszę o namiary... Niestety muszę tez wszystkich ostrzec przed serwisem Favos w Krk. Cos nam stukało po ruszaniu kierownicą wiec pojechaliśmy by sprawdzili co to, stwierdzili, że końcówka drążka od kierownicy, i że to jest tanie, tylko 90 zł. Oddaliśmy auto i poprosiliśmy by wymienili 2 klocki, 2 paski klinowe i TĄ całą końcówke drążka od kierownicy. Zapłacilismy 1300 zł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A jak stukało tak stuka!!!!!!!!!!!!!!!!!! A dokładnie stuka dużo gorzej!!!!! Wkurzyłam się i pytam jakto, mowili ze 90 a chcą 250 zł, no to mi facet mówi, że widać żle zrozumiałam, że 90 zł to ustawienie zbierzności. Kurde a co tu można źle zrozumieć???????? Potem okazało się, że hamulce, które sprawdzaliśmy 6 mc wcześniej i były super, i ostatnio przy zmianie opon zauważyliśmy ze niedługo się po prostu klocki zetrą, no że hamulece były do niczego i musieli wymienić razem z tarczami!!! Co było kompletna bzdura. Pytam czemu więc nie ma tego na rachunku, tylko kwota jest znacznie mniejsza niz on nam mówi słownie, a on na to że dał to do innego specjalisty i dlatego na raczunku mamy 900 zł a on chce 1300 zł!!! Tragedia!!!!!!! Wiec poszukuje innego serwisu, jeśli ktoś jakiś zna, dobry i sprawdzony, to mój mail andion@o2.pl Pozdrawiam wszystkich almerowiczów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drax Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 no niestety z tym serwisem w krk jest lipa ja przerabiałem podobny temat z feuvertem na zakopianskiej, to co mieli zrobic zrobili ok, ale zaplacilem krocie jak niezbyt skomplikowane to moze tutaj: lea 116 -> autoobsluga, jest tam tez stacja kontroli pojazdow robilem u nich: - wymiana gumowych oslonek przy kolach przednich, nie wiem jak to sie fachowo nazywa - wymiana wezy od chlodnicy zjedzonych przez jakies zwierze maja narzut na czesciach wiec najlepiej kupic w sklepie a do nich tylko podjechac na wymiane niby robia tez silniki ale nie wiem jak to z tym jest to co ja tam wymienialem no to zrobili ok ostatnio bylem u nich sprawdzic co mi dzwoni, myslalem ze to rozrzad sie konczy obsluchali i stwierdzili ze silnik ok i ze to pewnie wydech dzwoni, kasy za to nie wzieli nawet zeta ekspertyza okazala sie sluszna, walnal wydech srodkowy - to wymienilem na witosa, za srodkowy i koncowy (tez sie juz konczyl) zaplacilem lacznie 150+170 zl wiec mysle ze przyzwoicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 o warsztatach piszemy tu http://forum.nissanklub.pl/index.php?showforum=22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.