Gość majsterus Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 witam, silnik CG10 i ten nowszy na cewkach przy świecach czy sie różnią te silniki?? ten z cewkami chyba wszedł od 2000r mam pytanie czy różni sie konstrukcyjnie - chyba tak gdyż nie ma rozdzielacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demano Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 witam, silnik CG10 i ten nowszy na cewkach przy świecach czy sie różnią te silniki?? ten z cewkami chyba wszedł od 2000r mam pytanie czy różni sie konstrukcyjnie - chyba tak gdyż nie ma rozdzielacza A czy miejsce na rozdzielacz nie jest przypadkiem zaślepione ? witam, silnik CG10 i ten nowszy na cewkach przy świecach czy sie różnią te silniki?? ten z cewkami chyba wszedł od 2000r mam pytanie czy różni sie konstrukcyjnie - chyba tak gdyż nie ma rozdzielacza A czy miejsce na rozdzielacz nie jest przypadkiem zaślepione ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Witek Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Silnik CG10DE z cewkami ma 2 czujniki położenia wału i na rozrządzie, ten na kablach z standardowym rozdzielaczem tylko 1 w rozdzielaczu bodajże. Poza tym ma 60 km a nie 54 km co raczej minimalnie czuć, inny jest również układ dolotowy przepływomierz powietrza itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.